Nejnovější recenze ze sekce Kancelářské židle
- Výrobek splnil mé očekávání.
- velmi dobrá ergonomie, možnosti nastavení, kvalitní potah a hezký moderní design
- nelze nastavit opěrku hlavy
- nemá nastaitelnou bederní opěrku
Kvalitní, krásná a pohodlná kancelářská židle s mnoha možnosstmi nastavení. Používám doma i na několikahodinové sezení.
- skutečnost odpovídá obrázku na webu
možná by se hodil krátký popis s obrázkem jednotlivých možností variability produktu
Zatím pouze vyzkoušeno. Drobný nedostatek má opěrka hlavy, která, ani přes vynaložení větší síly nelze posouvat nahoru a dolu. Vzhledem k mé výšce postavy mi to nevadí.
- Snadná montáž
- Sklápěcí područky super
- Opěradlo by mohlo být vyšší
Dobrá cena. Vše OK.
- Velmi pohodlné a robustní křeslo.
židle je výborná, sezení luxusní, ale montáž je problematická
Vypadá solidně.
- ergonomie - zadní opěradlo
- snadná montáž
doporučuji - pohodlné sezení
Křeslo je kvalitní zatím krátce používané spokojenost
područky a spodní nosná část z plastu. Uvidíme co vydrží...
Jinak fajn
Jednoduchá montáž, dobré zpracování. Pro dítě dostačující.
- Zajimavy design, asi doopravdy pomaha, aby zada mene bolela
- Polohovatelnost ve spouste os vcetne bederni odberky a posunu sedaku i zadni casti, vcetne docela dobreho navodu, jak si zidli snadno nastavit
- Velmi robustni konstrukce i na velmi robustni lidi :) (mam XL variantu)
- Doruceni od Therapia.cz - zidle prichazi predslozena v obrovske krabici ktera se nevejde do mensich vytahu, doruceni nepocita s vynosem do nekolikateho patra (neprijemne prekvapeni u pravidelnych zakazniku IKEA, alza, ...)
- Prisla s poskrabanym nosnym krizem, pokus o reseni s eshopem nebyl uspesny (snazili se, ale chaoticky a nemelo to vysledek)
- (Nechytl jsem ve showroomu) Pri plnem zaklonu se nedaji moc pohodlne oprit ruce (podrucky jsou hodne daleko vepredu)
- (Nechytl jsem ve showroomu) Podrucky se otaceji do stran extremne lehce - staci mit loket o centimetr mimo stred a podrucka se pod nim za minutu otoci, po 4 tydnech s tim furt bojuji
- I ve variante s textilnim potahem jsou podrucky kozenkove a lepi se na ruce.
- Z vyroby neni dle vyjadreni vyrobce textilni potah naimpregnovany?!
Jste-li zvykli si priplatit za dobry design a usetrene starosti, s Therapii je to zdanlive dobra volba, ale praxe je takovy klasicky pribeh "made in Czechia" - skvely napad, i velmi kvalitni zakladni provedeni, ale vse naprosto srazi nedomysleni detailu a celkove zakaznicke zkusenosti.
Zidle mne zaskocila hlavne tim, kolik starosti mi vyrobila. Uz pri dodani - i moje chyba, ze jsem necetl fineprint, ale 40kg(?) krabice se do mensiho vytahu vubec nevejde, kuryr krci rameny a fici pryc, a vy mate pred sebou schody do ctvrteho patra a ani ji nemate jak uchopit.
Druhak prisla s poskrabanym chromovanym krizem s kolecky. U nabytku za tuto cenu velky lapsus v kontrole kvality. Vyfotil jsem, cekal jsem treba nejakou symbolickou slevu, misto toho nastal cirkus, kdy mi poslali kriz novy a ze si ho snadno vymenim. Az na to, ze jejich videonavod je o dvou tuknutich kladivem, ja nad tim s kamaradem stravil nevimjakdlouho a kriz z vyroby jsme proste ze zidle nedostali. (A to ani nedoslo na sundavani a nandavani kolecek.) Tuna starosti navic, plus uhaneni PPL kuryrem, a na konci jen frustrace bez vysledku ... a obrovska krabice s "nahradnim" novym krizem, ktera mi stale lezi v rohu a ja nevim, co s ni (asi bych ho mel dat k popelnicim, ale cloveku je to lito).
(Samozrejme vam nabidnou i, ze si zidli odvezou. Pokud si najdete misto na skladovani gigantickeho originalniho baleni, a vymyslite jak ji zase dostat z patra do prizemi a pozdeji zpet.)
Zakaznicka zkusenost tedy 1/5 (1 za nejakou snahu a vlidny ton v komunikaci). A uzivatelska?
Nakonec z ni mam rozporuplny pocit. Sedi se na ni vlastne skvele, ale neustale rozciluji otacejici se lepive podperky rukou - neco, co vas jako uzivatele Ikea Markus proste vubec nenapadne.
- ergonomie sezení
- nastavitelnost
- montáž
- nelze nastavit hloubku hlavové opěrky / pouze výšku
- Provedení
- Rozměry
- montáž
- Materiály
- Opěradlo tvar, výška
Doporučuji. Měřím 176 cm a velmi pohodlné sezení. Montáž je snadná, intuitivní. Kolečka se jen nastrčí, necvaknou - snadná výměna.
- Nastavitelnost
Plastové opěrky rukou vidím jako slabinu jinak kvalitního výrobku.
- Naprostá spokojenost. Vše funguje jak má.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »