Nejnovější recenze ze sekce Kancelářské židle
Židle je velmi pohodlaná, jsem z ní nadšená. Lituji, že jsem tak dlouho otálela s nákupem nové.
- velmi dobrá kvalita a provedení
- výhodná cena, bezkonkurenční
Pokud chcete opravdu velmi pěkné a pohodlné křeslo je tento produkt opravdu dobrá volba, anatomické řešení sedáku je super, mechanika funguje jak má.
velmi pohodlné
- funkční židle, splňuje vše potřebné
- snadná montáž
Židli jsme pořídili pro prvňáčka a opravdu splňuje všechny požadavky - nastavitelná zádová opěrka (výškově, dopředu i dozadu), nastavitelná výška sedu i opěrka na nohy. Snadno jsem sestavila podle jednoduchého návodu. Máme vyšší pracovní stůl a skvěle k němu padne a dítě je ve správné poloze. Potah je pratelný. Za nás skvělá volba, snad i dlouho vydrží.
Výborné sezení
- super, dokud funguje
- po dvou letech je vytahaný mesh materiál na zádech i na podsedáku
- zasekl se mechanismus sklápění
pracuji jako programátor a na židli jsem seděl denně... po 2 letech byl značně vytahaný mesh materiál na zádech, ale neřešil jsem to, dokud se nepokazil mechanismus sklápění... zasekla se v jedné poloze... byla nabídnuta oprava za tuším 8000 Kč s tím, že se jenom opraví to sklápění... to byl pro mě důvod koupit novou židli... souhlasím teda s názorem, že je židle nekvalitní... pracuji jako programátor a používal jsem ji cca 8h denně... s židlí jsem byl spokojen, bohužel ne tak moc, abych co dva roky kupoval novou
- výborné křeslo podle představ,již máme druhé
Příjemné a pohodlné sezení
- Nízká cena za kvalitní produkt
- Lepší skladovatelnost než u nízkých židlí
Superkancl SIHOSEAT M92B
Přidáno: 27. března 2024
(naposledy upraveno 27. března 2024)
Zakoupeno v Superkancl.cz
Křeslo je příjemné.
Velmi výhodný poměr cena/kvalita.
Snadné na smontování.
Za tu cenu pro domácí potřebu plně vyhovuje.
židle je pro paní zástupkyni do kanceláře a je velmi spokojena, je to pohodlné a prostorné křeslo a navíc i dobře vypadá
Jsem spokojená
- Je to cenově výhodné a komfortní křeslo k počítači.
mám jí roky, osvědčený výrobek.
Jsem spokojená,splnilo mé očekávání.
Jako domácí křeslo ke kompjutru naprosto vynikající , jsem spokojen na 150%
Basic židle, hezká barva, jednoduché sestavení
elegantní potah, pohodový pojezd
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »