Nejnovější recenze ze sekce Kancelářské židle
Superkancl FunPDH
Přidáno: 20. září 2024
(naposledy upraveno 20. září 2024)
Zakoupeno v Superkancl.cz
- v balení chyběla 1. podložka
- ideální židle pro mých 196cm
- výsuv sedáku
- velmi měkký a vysoký sedák
Nejprve jsem se obával koupit židli na slepo bez vyzkoušení, ale podpora mi doporučila adekvátní židli k mé postavě. Velmi pohodlné sezení a opěra zad včetně hlavy. Oproti herní židli, kterou jsem měl předtím, byla toto velmi dobrá investice.
na křesle se velmi dobře sedí u počítače i při kancellářských věcech. Jepěkně polstrovaný.
Výhodná cena
- Židle je lehká
- Všechna nastavení fungují
- Pěkně jezdí.
- Prozatím žádná
- ergonomie
- kvalita
- systém up-down trochu "zlobí"
Koupil jsem židli domů. S porovnáním, co mám v kanceláři (typická židle za cca 20.000), se mi na této židli skvěle sedí. Poměr cena-výkon je teda skvělá. Jedinou nevýhodou je systém up-down na zádové opěrce, který i když tak nevypadá, je docela neintuitivní (alespoň pro mně).
- pohodlné posezení i opření
Vypadá velmi dobře.
- křeslo pohodlné, lehké
- špatně ze spodu začištěné
Zidle asi dobre, ale priste se budu radeji lepe koukat do popisu, nez si zidli objednam, ze si ji mam sama slozit. Nejde o to, ze bych to nedokazala ale odradilo mne, ze jsem nemela ani vsechny srouby, takze kdyz uz tak at je to komplet hned :o)
moc pěkně se na něm sedí.
- Židle je bytelná, sedák široky, vhodný i pro těžší lidi.
- funguje
- Prodyšný povrch
- Vzhled
- Houpací mechanika má tak velký rozsah, že není vyloučené přepadnutí dozadu. I pozaaretování má značnou vůli.
Vzhledné, prodyšné křeslo za příznivou cenu zvlášť vhodné pro letní měsíce.
- Vzdušná záda.
- Měkký sedák.
- Vzhled.
- Cena.
- Houpací mechanismus má i při zaaretování velkou vůli. Při uvolnění má tak velký rozsah, že je možné přepadení dozadu.
Pohodlná, vzhledná židle za dobrou cenu, vhodná zvlášť pro letní období.
- Pohodlné
- Materiál
- Dobré rozměry
Rychle dodané, cena, kvalita.
je pohodlné a dlouho,jsem na takovém křesle neseděl.
dobrý, pohodlný, funkční
vše ok
výhoda
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »